Semana da froita:
Parece que a sandía ten moitos seguidores, pois temos unha refrescante receita:
-Sandía
-Amorodos
-O zume dun limón
- Mel ou azucre ao gusto
Xa temos un batido refrescante con moita cor e moito sabor.
Agardamos as vosas receitas
Seguimos falando.....Sentidiño: Responsabilidade II
Como podemos fomentar a resposabilidade?Estas son algunhas estratexias útiles:
●Establecer normas no fogar.
●Ensinar os beneficios que se obteñen por medio da responsabilidade.
●Estimular a autonomía e a autoestima.
●Servir de exemplo. Apréndese por imitación.
●Repartir as tarefas da casa en función das súas capacidades.
●Reforzar esta aprendizaxe que tamén se fomenta na escola.
●Facer ver que o esforzo ten recompensas, sobre todo a nivel persoal.
●Ensinar a aprender dos erros. De todo pode sacar unha aprendizaxe positiva.
●Utilizar unha linguaxe clara e comprensible, sen complicacións.
Animámosvos a poñer voz a este vídeo sobre a responsabilidade para reflexionar sobre el
https://youtu.be/r2RMuHrD7to
GALERÍA DE IMAXES-
TALLER DAS PALABRAS
Xa temos posta a mesa, só falta poñernos a comer, eso sí, de xeito saudable !
Estas son as de Saray, Alexander e Xulián.
SEMANA DA FROITA
Onte foi moi variado !! E así o presentan Xavi, Mateo, Evelyn, Saray, Julia, Alexander e Xulián.
A pera non é a preferida de Lara, pero vai comendoa
BODEGONES:
Onte buscamos un animal que comezara con Y e Lara e Yonatan atoparon:
El yak es un mamífero bóvido de tamaño mediano y pelaje lanoso, nativo de las montañas de Asia Central y el Himalaya, vive en las altiplanicies esteparias y fríos desiertos del Nepal, Tíbet, Pamir y Karakórum, entre los 4000 y 6000 metros de altitud, donde se encuentra tanto en estado salvaje como doméstico.
El yak es un mamífero bóvido de tamaño mediano y pelaje lanoso, nativo de las montañas de Asia Central y el Himalaya, vive en las altiplanicies esteparias y fríos desiertos del Nepal, Tíbet, Pamir y Karakórum, entre los 4000 y 6000 metros de altitud, donde se encuentra tanto en estado salvaje como doméstico.
No hay comentarios:
Publicar un comentario